Concert in de dorpskerk in Wilp

Samen met Project Accordeonorkest Noord Nederland en Het Nieuwsdienstkoor Wilp geven we een concert in de dorpskerk in Wilp. Dat belooft wat moois te worden! Kijk voor meer informatie en voor reserveringen in onze agenda

Fotoshoot op De Worp in Deventer

Zondag 2 juni 2019 –Eens in de zoveel tijd moeten er nieuwe groepsfoto’s gemaakt worden natuurlijk, want ons fotomateriaal moet uiteraard wél steeds bij de tijd zijn. En zo belandden we vandaag op een zonovergoten zondagochtend in het Worpplantsoen in Deventer om ons weer eens opnieuw vast te laten leggen op de ‘gevoelige plaat’; deze keer door Yvon Didden, die ons met veel enthousiasme alle hoeken van het plantsoen heeft laten zien. Zoals gebruikelijk was het weer een vrolijke en gezellige happening! En, we hebben stiekem al even meegekeken op het display van Yvon haar camera, volgens ons komt er weer een prachtig nieuwe fotoserie aan! Hartelijk dank Yvon; je hebt ons weer perfect in beeld gebracht!

Een gezellige korendag in Angerlo

Zondag 26 mei 2019 – Elk jaar organiseert het koor Spontaan uit Angerlo een Korendag. Naast (uiteraard) het koor Spontaan, deden hier ook het Oosterhuuzens dialectkoor, zanggroep No limit en Faktor Twaalf aan mee. Elk koor mocht gedurende twee keer 25 minuten een en ander ten gehore brengen; tijd genoeg dus voor iedereen om zich uitgebreid te presenteren. Het weer werkte prima mee, en de combinatie van de Korendag met de braderie/rommelmarkt in Angerlo maakte dat het de hele dag een gezellig komen en gaan van publiek was. Kortom een geslaagde dag dus.
Hartelijk dank koor Spontaan voor de prima organisatie!

Mooi concert met Excelsior

9 en 10 maart 2019 – Prachtig concert met muziekvereniging Excelsior uit (en in) Twello.

Publiek dat op zaterdagavond of zondagochtend het showconcert van muziekvereniging Excelsior heeft bezocht, werd getrakteerd op een geweldig concert, waar regelmatig een gevoelige snaar werd geraakt door de prachtige uitvoering van de gespeelde/gezongen werken. Lees hierover meer in het artikel in het Voorster Nieuws

Sportverkiezingen Deventer

1 februari 2019 – Verkiezing sportman/sportvrouw van het jaar Deventer, in de Deventer Schouwburg.

Faktor Twaalf vormde in de Deventer Schouwburg de muzikale omlijsting bij de verkiezing van de sportman/sportvrouw van het jaar van Deventer. Wat een mooie ervaring om in de grote zaal van de Schouwburg te mogen optreden!

Succesvolle kerstoptredens

22 december 2018 in Loenen en 23 december 2018 in Hall hebben we een Kerstconcert gegeven, samen met het Dwarsfluitensemble Klankrijk Veluwe.

Het publiek heeft er enorm van genoten. Wij ook, trouwens … ?

Zon, zang en gezelligheid

10 juni 2018 – Optreden in de muziektent, in het Oranjepark in Apeldoorn. Wat een positieve reacties en wat een goede sfeer! En prachtige foto’s van Peter Donderwinkel! En prachtig weer; wat wil een mens nog meer?

Vocaal Ensemble Faktor Twaalf
Websiteontwerp Zolder51