Faktor Twaalf is veelzijdig

Optreden me een orkest, met een band, met een fluitensemble? Faktor Twaalf staat open voor iedere vorm van muzikale samenwerking! Met een gevarieerd repertoire biedt Faktor Twaalf voor elk wat wils. 

Lees hieronder meer!

Een ruime keus uit

Engelstalige muziek

Om maar eens wat te noemen, nummers van Queen, Toto, Coldplay, Mr. Probz, Stevie Wonder, Pentatonix en muziek uit de film Lord of the Rings.

en ook een veelzijdig

Nederlandstalig repertoire

Uiteraard heeft Faktor Twaalf ook een uitgebreide verzameling Nederlandstalige nummers: denk bijvoorbeeld aan nederpop van Marco Borsato, Bløf,  Nielson, Paul de Leeuw, maar ook gouwe oude hits zoals Amsterdamse Grachten.

Muziek voor een

Sfeervolle Kerst

En het is niet alleen popmuziek wat de klok slaat bij Faktor Twaalf; ook een keur aan kerstnummers maakt deel uit van het repertoire.

Maar ook

Samen met...

Met veel plezier werkt Faktor Twaalf aan het steeds verder uitbreiden van dit repertoire. Niet alleen om weer een mooie nieuwe (eigen) show neer te kunnen zetten, maar ook om breed inzetbaar te zijn. FaktorTwaalf werkt namelijk ook graag mee aan optredens en jubilea van andere muziekgroepen. Zo heeft Faktor Twaalf ook de nodige ervaring in het zingen met orkesten, met bijvoorbeeld nummers als Go like Elijah, The Exodus Song, Conquest of Paradise en Black Symphony.

Samen een keer wat doen? Wie weet …

 

Vocaal Ensemble Faktor Twaalf
Websiteontwerp Zolder51