Een gezellige korendag in Angerlo

Zondag 26 mei 2019 – Elk jaar organiseert het koor Spontaan uit Angerlo een Korendag. Naast (uiteraard) het koor Spontaan, deden hier ook het Oosterhuuzens dialectkoor, zanggroep No limit en Faktor Twaalf aan mee. Elk koor mocht gedurende twee keer 25 minuten een en ander ten gehore brengen; tijd genoeg dus voor iedereen om zich uitgebreid te presenteren. Het weer werkte prima mee, en de combinatie van de Korendag met de braderie/rommelmarkt in Angerlo maakte dat het de hele dag een gezellig komen en gaan van publiek was. Kortom een geslaagde dag dus.
Hartelijk dank koor Spontaan voor de prima organisatie!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vocaal Ensemble Faktor Twaalf
Websiteontwerp Zolder51