Fotoshoot op De Worp in Deventer

Zondag 2 juni 2019 –Eens in de zoveel tijd moeten er nieuwe groepsfoto’s gemaakt worden natuurlijk, want ons fotomateriaal moet uiteraard wél steeds bij de tijd zijn. En zo belandden we vandaag op een zonovergoten zondagochtend in het Worpplantsoen in Deventer om ons weer eens opnieuw vast te laten leggen op de ‘gevoelige plaat’; deze keer door Yvon Didden, die ons met veel enthousiasme alle hoeken van het plantsoen heeft laten zien. Zoals gebruikelijk was het weer een vrolijke en gezellige happening! En, we hebben stiekem al even meegekeken op het display van Yvon haar camera, volgens ons komt er weer een prachtig nieuwe fotoserie aan! Hartelijk dank Yvon; je hebt ons weer perfect in beeld gebracht!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vocaal Ensemble Faktor Twaalf
Websiteontwerp Zolder51